Growcamp – Accessoires

Nl / Fr

Accessoires
Functioneel design – ontwikkeld door GrowCamp

Growcamp Bodembak

Growcamp_bodembakDe GrowCamp bodembakken zijn bedoeld voor de teelt van de meeste groenten en bloemen. De bakken zijn bijzonder goed geschikt voor sla, kruiden, pepers, tomaten, radijs etc. (lange wortelgroenten worden daarentegen beperkt door de hoogte van de lade: 15 cm).

Een tray is gemaakt voor iets meer dan 50 liter grond. Dit is hetzelfde als een gewone plantzak. Het is bijzonder gemakkelijk om de lade te vullen met grond. De trays zijn bijna 40 cm breed, zodat er ruimte is voor drie laden in een 120 cm bed.

De trays rusten op de rand van het bed en kunnen gemakkelijk er in en er uit worden gehaald, zodat de bedden kunnen worden verplaatst naar verschillende plekken.

Bedenk wel dat de bodem trays vaker water nodig hebben dan wanneer het bed helemaal is opgevuld met grond. De bodem bak heeft een afvoergat in de bodem om te voorkomen dat het overstroomt met water.

De bakken zijn gemaakt van gegalvaniseerd metaal.

Growcamp Plantenbakken

Growcamp_plantenbakMet de plantenbakken van GrowCamp wordt het mogelijk om alle soorten planten te laten groeien in potten en andere bakken.

De self-supporting plantenbak kan worden gemonteerd op de rand van het bed. Ze kunnen ook boven worden geplaatst op de ondersteunende paal en fungeren als een extra plank. Elke lade is ongeveer 40 cm breed en de laden kunnen 10 kg dragen.

De plantenbakken zijn ontworpen met diepe brede sleuven voor wateropslag. De bakken worden geleverd met een mat die kan wordt geplaatst in de waterlade onder de potten. De mat absorbeert en verdeelt het water in de bak. Gaten in de bodem van de potten zorgen voor een capillaire werking die het mogelijk maakt de bodem en de wortels op te nemen het water dat ze nodig hebben.

Capillaire mat GrowCamp is gemaakt van nieuwe, schone grondstoffen met een optimale wateropname en waterdistributie. De mat is bestand tegen schimmel en rotten.

De groeven van de bak en de capillaire mat kan in totaal 1,5 liter water bevatten. Als u de bak volledig vult, kan deze tot 15 liter bevatten. Meestal is dit echter niet aan te raden tenzij het alleen voor een korte periode is of voor zeer grote planten.

De bakken zijn uitstekend voor het opkweken. De warmte is makkelijk te regelen met behulp van de plastic behuizing, die makkelijk op en neer rolt.

Als de bodem van de GrowCamp in zijn geheel is gevuld met grond, zal het een groot voordeel geven om een ​​of twee laden aan de bovenkant te plaatsen voor nieuwe kweek. Hierdoor heeft u de nieuwe plantjes direct gereed als de onderliggende zijn geoogst.

Growcamp GrowNet

Growcamp_GrownetDe GrowNet vuurverzinkte panelen zijn in 2 afmetingen verkrijgbaar.

De kleine staalmatten zijn ontworpen om perfect te passen in een GrowCamp, ter ondersteuning van doperwten of andere klimplanten.

De grotere staalmatten worden gebruikt voor de teelt van klimplanten . hoge erwten en bonen.

De netten zijn voorzien van beentjes van 20 cm lang, om de netten in de grond te bevestigen. Om de netten nog stabieler te plaatsen, kan men ze zig-zag of in een andere vorm plaatsen & met elkaar verbinden.

De grotere klimrasters zijn 110cm hoog. Als men 2 rasters combineert, kan men een hoogte van 220cm bereiken.
wit om tabelgrootte te wijzigen